Άφαντα τα ίχνη του στρατιωτικού από την Γεροσκήπου

Άφαντα τα ίχνη του στρατιωτικού από την Γεροσκήπου

Μυστήριο εξακολουθεί να αποτελεί η εξαφάνιση του 33χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς Μιχάλη Σταύρου


μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στις 3 περίπου το απόγευμα. Οι έρευνες επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας για 3η συνεχόμενη ημέρα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής κανένα αποτέλεσμα . Νέο στοιχείο στην υπόθεση αποτελεί ο εντοπισμός σημειώματος που άφησε ο 33χρονος στρατιωτικός στο σπίτι του, το περιεχόμενο του οποίου εξετάζεται.

Οι έρευνες επανήρχισαν από τις 5 περίπου το πρωί με την συμμετοχή μελών της αστυνομίας, της λιμενικής και της ναυτικής , σκάφους με 5 δύτες, μελών της εθνικής φρουράς, , εθελοντών και πεζοπόρων τμημάτων της πολιτικής άμυνας αλλά και της αστυνομίας από τις ακτές της Χλώρακας μέχρι και τον Ακάμα.

Στο πλαίσιο των χθεσινών ερευνών στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα προς την περιοχή των Θαλασσινών σπηλιών εντοπίστηκε φανέλα μαύρου χρώματος . Ο εντοπισμός της μαύρης φανέλας , συνδέεται πλέον οριστικά από πλευράς Αστυνομίας με τον Μιχάλη Σταύρου.

Στην σκηνή καθόλη της διάρκεια της νύχτας θα παραμείνει και για δεύτερο βράδυ περίπολος του αστυνομικού σταθμού Πέγειας για περιπολία και τυχόν εντοπισμό του ελλείποντος προσώπου. Ο 33χρονος στρατιωτικός είχε αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί από την Λευκωσία για να μεταβεί στην Πάφο αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Το αυτοκίνητο του είχε εντοπιστεί από τουρίστα περιηγητή εγκαταλελειμμένο κοντά στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας με τα κλειδιά στην μηχανή. Η αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις συλλέγοντας στοιχεία και τεκμήρια.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/