Ένα άτομο υπό κράτηση για ρίψη πυροβολισμών στην Πάφο

Ένα άτομο υπό κράτηση για ρίψη πυροβολισμών στην Πάφο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε σήμερα 46χρονη 


εναντίον της οποίας εκδόθηκε διάταγμα κράτησης έξι ημερών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ρίψης πυροβολισμών εναντίον οικίας και οχήματος 53χρόνου επιχειρηματία στην Κάτω Πάφο.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 46χρονης Ελλαδίτισας, με την οποία ο παραπονούμενος είχε οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, «μέσα στα πλαίσια των εξετάσεων προέκυψαν στοιχεία εναντίον ενός προσώπου, ηλικίας 46 χρονών, συνελήφθηκε, ανακρίθηκε και αρνήθηκε ανάμειξη στην υπόθεση».

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως η καταγγελία στην Αστυνομία για το επεισόδιο έγινε η ώρα μία και τριάντα σήμερα το πρωί.

Αμέσως μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβηκαν στην περιοχή, άρχισαν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι ρίφθηκαν 20 πυροβολισμοί από αυτόματο όπλο εναντίον της οικίας και του αυτοκινήτου 53χρονου με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά η οποία ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, συνέχισε ο κ. Τσαπής, προχώρησαν σε επιτόπιες έρευνες στην περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε ακόμη πως κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία ότι ο παραπονούμενος είχε απειληθεί.

Ο παραπονούμενος φαίνεται να είχε λάβει προκαταβολή ύψους 17 χιλιάδων ευρώ για την πώληση διαμερίσματος την οποία αρνήθηκε να επιστρέψει όταν η 46χρονη άλλαξε γνώμη και δεν επιθυμούσε να το αγοράσει.

Όπως ανέφερε η 46χρονη στην Αστυνομία, ο 53χρονος επιχειρηματίας της υπόσχονταν ότι θα της επέστρεφε τα χρήματα, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν το έπραξε.

Η 46χρονη, αν και παραδέχτηκε ότι με τον 53χρονο είχε οικονομικές διαφορές, εντούτοις, αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση.

Η Αστυνομία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στην υπόθεση και δεύτερο πρόσωπο.

 

Αρέσει σε %d bloggers: