Δεν λέει να λείψει η κυβεία και ο ηλεκτρονικός τζόγος

Δεν λέει να λείψει η κυβεία και ο ηλεκτρονικός τζόγος

Η Αστυνομία, με σκοπό να παταχθεί οποιαδήποτε παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην κυβεία και τον ηλεκτρονικό τζόγο, προβαίνει καθημερινά σε εντατικούς ελέγχους σε χαρτοπαικτικές λέσχες, σωματεία, καφενεία και άλλα υποστατικά, τόσο στις πόλεις όσο και τα χωριά και στις περιπτώσεις που εντοπίζεται οποιαδήποτε παράβαση προβαίνει άμεσα σε καταγγελίες.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου εντατικοποιούνται ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο τα ξημερώματα στην Πάφο, σε έρευνα που έγινε σε υποστατικό από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εντοπίστηκαν 11 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 276 φίσιες.


Εξάλλου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος και Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού διενήργησαν το απόγευμα της Παρασκευής έρευνα σε υποστατικό στη Λεμεσό, όπου εντόπισαν τέσσερα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι τα πρόσωπα αυτά, καθώς και ο ιδιοκτήτης του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και 40 φίσιες. Παράλληλα, μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν επίσης το απόγευμα της Παρασκευής, έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνταν για ηλεκτρονικό τζόγο. Στο υποστατικό, εκείνη τη στιγμή, βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο θαμώνες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Αρέσει σε %d bloggers: