Ελεύθερος ο Σιαηλής

Ελεύθερος ο Σιαηλής

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ Γιώργος Σιαηλής ο οποίος είχε συλληφθεί χθες για την υπόθεση του σκανδάλου του ΣΑΠΑ.

Ο Γιώργος Σιαηλής συνελήφθη χθες  μετά την κατάθεση του εργολάβου και προέδρου της Εταιρείας ENVITEC Χρίστου Δρακόπουλου  που αναβάθμισε την μονάδα επεξεργασίας των λυμάτων του ΣΑΠΑ.


Αν και αναμενόταν σήμερα να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ωστόσο ο Γιώργος Σιαηλής αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς στο παρόν στάδιο.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε σήμερα  η Νομική Υπηρεσία η οποία ακολούθως αποφάσισε να μην παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του και εντός της της ημέρας αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Ο Γ. Σιαηλής είχε συλληφθεί μετά την ομολογία Σ. Βέργα πριν από δύο εβδομάδες αλλά το Δικαστήριο είχε απορρίψει  το αίτημα της Αστυνομίας για την έκδοση διατάγματος της κράτησης του για οκτώ μέρες θεωρώντας τότε πρόωρο το αίτημα της δύναμις.

Ο Χρίστος Δρακόπουλος μετά την πολύωρη κατάθεση που έδωσε αφέθηκε ελεύθερος . Τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι εργολάβοι θα κληθούν να καταθέσουν στην υπόθεση ως μάρτυρες κατηγορίας.