Κάνανε φτερά οι εισπράξεις 30.000 ευρώ!

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ για 58χρονο κάτοικο Πάφου αφού με το που επέστρεψε στο σπίτι του λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/07), οι ληστές του είχαν στήσει καρτέρι, για να του πάρουν τις εισπράξεις μαγαζιού, οι οποίες ανέρχονται στις 30 χιλιάδες.

Ο 58χρονος βρισκόταν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει και κατευθυνόταν προς τις σκάλες που οδηγούν στο διαμέρισμά του, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα.


Οι δράστες φέρονται να τον κτύπησαν στο χέρι με ρόπαλο και αφού τον έριξαν στο έδαφος του απέσπασαν το τσαντάκι που κρατούσε, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €30,000 περίπου, που αποτελούσε εισπράξεις των τελευταίων τριών βδομάδων, του καταστήματος στο οποίο εργάζεται.

Ο 58χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο χέρι και του έγινε συρραφή.

Οι δράστες περιγράφονται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80-1,85μ περίπου και ο πρώτος φορούσε καπελάκι τύπου τζόκεϊ σκούρου χρώματος, είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μαντήλι και είχε στην κατοχή του ξύλινο ρόπαλο μήκους 50 εκατοστών περίπου. Και οι δύο φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος.

Και οι δύο φέρονται να είναι ηλικίας 20-25 χρόνων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.