Κατεβαίνουν στους δρόμους οι κυνηγοί

Κατεβαίνουν στους δρόμους οι κυνηγοί

Το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι μετά από τηλεδιάσκεψη το πολιτικό γραφείο το Κινήματος αποφάσισε ομόφωνα όπως προβεί σε έντονη διαμαρτυρία την ερχόμενη εβδομάδα έξω από το προεδρικό Μέγαρο, αν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 26/10 δεν εισακουστούν τα αιτήματα που γραπτώς έχει αποστείλει το Κίνημα, η Ομοσπονδία Κυνηγίου και η υπηρεσία Θήρας.

Έπειτα προσθέτει στην ανακοίνωση του ότι «οι ειδικοί αυτού του κράτους, επιθυμούν να ταλαιπωρούν και να αδικούν μεγάλες ομάδες συμπολιτών μας χωρίς να αφουγκράζονται τον κόσμο».


Στη συνέχεια αναφέρεται ότι «για ακόμη μια φορά μας αποδυκνείουν ότι παίρνουν αποφάσεις και διατάγματα επιπόλαια και ανεύθυνα, για το κυνήγι, το ψάρεμα, την χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ειδικά των παιδιών, είναι καιρός φίλες και φίλοι, να αντιδράσουμε δυναμικά».

«Καιρός να αντιδράσουμε. Πάμε σε κινητοποιήσεις».

Το Κίνημα καλεί όλους τους οργανωμένους και μη κυνηγούς, όλους τους ερασιτέχνες ψαράδες και όλους τους αγανακτισμένους πολίτες να ενώσουν τις φωνές τους μαζί τους και να παραστούν στην εν λόγω κινητοποίηση.

Στο σημείο αυτό μάλιστα οι κυνηγοί αναφέρουν ότι κατανοούν απόλυτα τη σοβαρότητα της κατάστασης και καλούν όσους παρευρεθούν στη διαμαρτυρία να φέρουν μάσκα αλλά και να τηρήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από το Κίνημα για την μέρα και ώρα που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση διαμαρτυρίας, αν δεν υπάρξει καμία τροποποίηση στο διάταγμα.

Πηγή: Ant1