Μαθητές του Γυμνασίου Αγ. Θεοδώρου μάζεψαν 100 χιλιάδες πώματα!

Μαθητές του Γυμνασίου Αγ. Θεοδώρου μάζεψαν 100 χιλιάδες πώματα!

Περισσότερα από 100 χιλιάδες πώματα έχουν συγκεντρώσει σε έξι μήνες τα παιδιά του Γυμνασίου Αγίου Θεοδώρου Πάφου, συνεχίζοντας και φέτος μια καμπάνια που ξεκίνησαν από πέρυσι, με στόχο την ανταλλαγή των υλικών αυτών με αναπηρικά καρότσια για τις ανάγκες ιδρυμάτων της Πάφου που τα έχουν ανάγκη.

Η μεγάλη αυτή παρτίδα των πωμάτων που συγκεντρώθηκε από τα παιδιά του συγκεκριμένου εκπαιδευτηρίου, παραδόθηκε χθες στην εκπρόσωπο του Κέντρου Ενηλίκων Πάφου, Ξένια Χρυσοστόμου, ώστε να παραδοθούν στο Κέντρο Εθελοντισμού και έτσι να τους παραδώσουν το καροτσάκι που χρειάζονται.


«Είχαμε μαζέψει 100000 πώματα από τον Σεπτέμβρη μέχρι τώρα», ανέφερε εκ μέρους των καθηγητών η Δέσποινα Παφίτου. « Η προσπάθεια συνεχίζεται! Τα παιδιά και οι συνάδελφοι το απολαμβάνουν».

Το Γυμνάσιο Αγίου Θεοδώρου συμμετέχει επίσης στο πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία», που φέτος έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση στις κλιματολογικές αλλαγές. Στο εν λόγω πρόγραμμα μετέχουν συνολικά 40 παιδιά και 13 εκπαιδευτικοί, με υπεύθυνο προγράμματος τον καθηγητή Ανδρέα Χριστοδούλου, χημικό.

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και των πολιτών για τα θέματα αυτά, το Γυμνάσιο Αγίου Θεοδώρου προγραμματίζει το ερχόμενο Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Κέννεντυ της Πάφου.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Αρέσει σε %d bloggers: