Πάφος FC: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με την Άχνα

Πάφος FC: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με την Άχνα

Η ομάδα μας επιστρέφει στο ‘’σπίτι’’ της για μία ακόμα πολύ σημαντική αναμέτρηση, αυτήν τη φορά απέναντι στον Εθνικό Άχνας και η παρουσία όλων στο γήπεδο είναι απαραίτητη για την επιστροφή στις επιτυχίες και τις νίκες.

Η εταιρεία ΠΑΦΟΣ FC LTD ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, ΠΑΦΟΣ FC- Εθνικός Άχνας που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 26/10/2019 στις 18:00 στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” (ΠΑΦΙΑΚΟ)!


🎫 Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει σήμερα Τρίτη (22/09) από τις 12.00 το μεσημέρι.
Ωράριο Προπώλησης:
Τετάρτη 23/10: 09.00-17.00
Πέμπτη 24/10: 09.00-17.00
Παρασκευή 25/10: 09.00-17.00

Εισιτήρια θα προπωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30.

ONLINE TICKETS:
Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας www.pafosfc.com.cy.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Εθνικού ‘Αχνας την Ανατολική.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 το κανονικό (κερκίδες αριστερά και δεξιά της Κεντρικής), €10 το μαθητικό, ενώ θα διατίθεται VIP εισιτήριο για την Κεντρική Κερκίδα στην τιμή των €20.
Παιδιά κάτω των 14 ετών δωρεάν.
♿ ΑΜΕΑ δωρεάν με την συνοδεία ενός ατόμου (ο συνοδός θα πρέπει να κατέχει Κάρτα Φιλάθλου).

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας BLUE και VIP, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.

** Για την αγορά εισιτηρίου και παρακολούθησης των αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος, είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου!
*** Η ΠΑΦΟΣ FC προτρέπει τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν εισιτήρια είτε από την προπώληση είτε ηλεκτρονικά, προς αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας!

Αρέσει σε %d bloggers: