Παφίτικο Καρναβάλι 2019 – 28 Φεβρουαρίου η είσοδος της «Afro Queen»

Παφίτικο Καρναβάλι 2019 – 28 Φεβρουαρίου η είσοδος της «Afro Queen»

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το «Παφίτικο Καρναβάλι», που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 9 Μαρτίου 2019.

Οι εκδηλώσεις αναλυτικά είναι:


Είσοδος Βασίλισσας Καρναβαλιού με τους BONEY M. – Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου – 5.30μ.μ.

Την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 5.30μ.μ., στη Λεωφόρο Γ. Διγενή θα γίνει η πανηγυρική είσοδος της Βασίλισσας του Καρναβαλιού – «Afro Queen», με τη συνοδεία της Σχολής Χορού Jake Αθανασιάδη και της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου η οποία θα καταλήξει στην Πλατεία Kennedy.

Ακολούθως, γύρω στις 6.00μ.μ., θα αρχίσει το αποκριάτικο γλέντι της Τσικνοπέμπτης, με αποκορύφωμα τη Μεγάλη Συναυλία του θρυλικού Συγκροτήματος BONEY M. Στον χώρο της εκδήλωσης, θα προσφέρεται ζιβανία και διάφορα συνοδευτικά, από την εταιρεία ΛΟΕΛ.

Αποκριάτικος Χορός – Παρασκευή 8 Μαρτίου – 8.00 μ.μ.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “Annabelle”, ο Αποκριάτικος Χορός του Δήμου Πάφου, που απευθύνεται μόνο σε μεταμφιεσμένους ενήλικες. Στο πλαίσιο του χορού, θα εμφανιστεί το Μουσικό Σχήμα «ΠΑΠΙΓΙΟΝ». Είσοδος με Φαγητό και απεριόριστο ποτό 25 ευρώ.

Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση – Σάββατο 9 Μαρτίου – 3.00 μ.μ.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 3.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο, η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων. Πριν την έναρξη της Παρέλασης, στις 2.30μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου θα ενισχύσει την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή, στην Αποκριάτικη Παρέλαση θα πρέπει να προσκομίσουν την αίτηση συμμετοχής τους, άμεσα.

Η Πολιτιστική Υπηρεσία, δέχεται προκρατήσεις για τον Αποκριάτικο Χορό και Αιτήσεις Συμμετοχής για την Αποκριάτικη Παρέλαση, στο τηλ.: 26932014 (ώρες 7.30 π.μ. – 3.00 μ.μ.) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cultural.service@pafos.org.cy .

Παράκληση, όπως τα οργανωμένα σύνολα και φορείς υποβάλουν τις αιτήσεις τους, πριν το τέλος Φεβρουαρίου, για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης.

Ο Δήμος Πάφου ευχαριστεί θερμά, τους υποστηρικτές του «Παφίτικου Καρναβαλιού» 2019.

Αρέσει σε %d bloggers: