Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας και στην Πάφο

Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας και στην Πάφο

Τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Πάφο προκάλεσαν αρκετά προβλήματα και έθεσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες σε κινητοποίηση.

Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομία και συνεργεία του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, μετέβησαν σε αρκετές περιπτώσεις για άντληση νερών από πλημμυρισμένα υπόγεια και δρόμους και για το καθάρισμα σχαρών οχετών και ομβρίων υδάτων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις έντονες βροχοπτώσεις προκλήθηκαν προβλήματα στον κυκλικό κόμβο του σταδίου Στέλιος Κυριακίδης και στην περιοχή του Ανατολικού, όπου λόγω χαλαζόπτωσης ο αυτοκινητόδρομος Πάφου- Λεμεσού κατέστη ολισθηρός με αποτέλεσμα να προκληθούν δύο μικρά δυστυχήματα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε για άντληση νερού και από δύο πλημμυρισμένα υπόγεια.

Προβλήματα προκλήθηκαν και στην παραλιακή περιοχή όπου λόγω των καταρρακτωδών βροχών οι αγωγοί ομβρίων δεν είχαν την αναγκαία χωρητικότητα και σημειώθηκε παροδική πλημμύρα σε ορισμένα σημεία.

Στην Κάτω Πάφο χθες το βράδυ επικρατούσε έντονη θαλασσοταραχή με ανέμους, 5- 6 μποφόρ, ενώ σήμερα φαίνεται να έχει μετριαστεί η ένταση των ανέμων.

Σε κάποιες κατοικίες στην περιοχή της Γεροσκήπου σημειώθηκε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, ωστόσο η αποκατάσταση ήταν άμεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αρέσει σε %d bloggers: