Προώθηση του Αθλητικού Τουρισμού

Προώθηση του Αθλητικού Τουρισμού

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου σε συνεργασία με διοργανωτές αθλητικών εκδηλώσεων, την στήριξη συγκεκριμένων ξενοδοχειακών μονάδων της Πάφου και του Υφυπουργείου Τουρισμού, φιλοξενεί αυτές τις μέρες 15 διακεκριμένους επαγγελματίες του αθλητικού χώρου για γνωριμία με τον προορισμό.

Μεταξύ των φιλοξενουμένων περιλαμβάνονται προπονητές, πρόεδροι και διευθυντές σωματείων και συλλόγων, τουριστικά γραφεία, και άλλοι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο άθλημα του τριάθλου, αλλά και μεμονωμένα στην ποδηλασία, το τρέξιμο, την κολύμβηση που αποτελούν την «ναυαρχίδα» των αθλημάτων που προωθούνται μέσα από αυτή την προσπάθεια.


Οι επαγγελματίες προέρχονται από χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ρωσία, ο Λίβανος, η Σλοβενία, η Ολλανδία και η Ιορδανία και κατά την διάρκεια της παραμονής τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αθλητική υποδομή και εμπειρία που προσφέρει η επαρχία Πάφου, θα ξεναγηθούν και θα γνωρίσουν τις διαδρομές ποδηλασίας, μαραθωνίου, και τριάθλου, την ύπαιθρο αλλά και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.

Με συμμάχους τις καιρικές συνθήκες, τον ήπιο χειμώνα, την καλή προσβασιμότητα από αέρος, την ικανοποιητική υποδομή για πολλά αθλήματα, την εξαιρετική ποιότητα των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, την πανέμορφη ύπαιθρο αλλά και την Παφίτικη φιλοξενία, οι φορείς της Τουριστικής Πάφου προχωρούν ακόμη ένα βήμα ως προς την εδραίωση της επαρχίας ως προορισμό για αθλητές και προσθέτουν ακόμη ένα ηχηρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην περαιτέρω διαφοροποίηση της Πάφου από άλλους ανταγωνιστές.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Αρέσει σε %d bloggers: