Στο χειρουργείο Σακό και Μπεριγκό – Άγνωστη η επάνοδός τους

Στο χειρουργείο Σακό και Μπεριγκό – Άγνωστη η επάνοδός τους

Η Πάφος γνωστοποίησε πως οι Μπακαρί Σακό και Κέβιν Μπεριγκό θα υποβληθούν σε μικρές χειρουργικές επεμβάσεις,χωρίς ωστόσο να έχει καθοριστεί ο χρόνος επιστροφής τους στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά η ενημέρωση:


Ενημέρωση για τους τραυματίες.

Η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Παρασκευής εναντίον της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου μη έχοντας στη διάθεση της τους πιο κάτω τραυματίες ποδοσφαιριστές.

Οι επιθετικοί Bakary Sako (πρόβλημα στο γόνατο) και Kévin Bérigaud (κάταγμα στο πόδι) θα υποβληθούν σε μικρές χειρουργικές επεμβάσεις αυτή την εβδομάδα. Οι ακριβείς ημερομηνίες επιστροφής τους δεν έχουν καθοριστεί ακόμη, αλλά η απουσία τους δεν αναμένεται να είναι μακροπρόθεσμη.

Ο κεντρικός επιθετικός Federico Rasic έχει μπει σε ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης λόγω μυϊκής καταπόνησης και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει σε πλήρη φυσική κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, ο Marcelo Torres ακολουθεί συντηρητική θεραπεία από την ομάδα του CA Boca Juniors.

Ο μέσος Abdisalam Ibrahim και ο αμυντικός Joaquín Varela θα απουσιάσουν για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν αφού έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις χιαστών συνδέσμων γόνατος.

Από μέρους της ομάδας μας θα υπάρχει ένα εβδομαδιαίο δελτίο τύπου σχετικά με τους τραυματισμούς και την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας.

Πηγή: Sigmalive

Αρέσει σε %d bloggers: