Συνεργασία Όμιλου Κλασσικών Αυτοκινήτων Πάφου και ΕΤΑΠ

Συνεργασία Όμιλου Κλασσικών Αυτοκινήτων Πάφου και ΕΤΑΠ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, οι δύο φορείς είχαν συνάντηση στα γραφεία της στην οποία εκ μέρους της ΕΤΑΠ παρευρέθηκαν ο Νάσος Χατζηγεωργίου, Εκτελεστικός Διευθυντής και ο Λούκας Νικηφόρου, Λειτουργός Μάρκετινγκ, ενώ εκ μέρους του Ομίλου Κλασσικών Οχημάτων Πάφου, ο Πρόεδρος του, Steven Wilkinson.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Κλασσικών Οχημάτων Πάφου ενημέρωσε σχετικά για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του ομίλου που θα πραγματοποιηθούν το 2024, μέσα στο πλαίσιο εορτασμών για τα 20χρονα του Ομίλου.


Όπως είπε, θα διεξαχθούν σημαντικές εκδηλώσεις με βάση το Λιμανάκι Κάτω Πάφου και την πλατεία Γεροσκήπου περιλαμβανομένων και διαδρομές στην παφίτικη ύπαιθρο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μέσα από μια παραγωγική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων καταγράφηκαν πολύ ενδιαφέρουσες και σημαντικές απόψεις, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη εγχώριου τουρισμού, εμπλουτισμού της τουριστικής εμπειρίας όλων των επισκεπτών και των κατοίκων.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν να ενώσουν δυνάμεις, ενώ η ΕΤΑΠ Πάφου διαβεβαίωσε για τη στήριξη των προσπαθειών και για περαιτέρω προώθηση κυρίως των εκδηλώσεων του ομίλου που από την μια προσελκύουν το ενδιαφέρον επισκεπτών από άλλες πόλεις και από την άλλη συμβάλλουν στον εμπλουτισμό της τουριστικής εμπειρίας των επισκεπτών, καταλήγει η ανακοίνωση.