Σχολικές τσάντες στα πρωτάκια πολύτεκνων μοίρασε η Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου

Σχολικές τσάντες στα πρωτάκια πολύτεκνων μοίρασε η Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου

Ενενήντα οκτώ παιδιά της πρώτης τάξης του δημοτικού σχολείου, πολύτεκνων οικογενειών,


παρέλαβαν σχολικές τσάντες και γραφική ύλη από την Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων σε συνεργασία με υπεραγορά της πόλης, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επαρχιακής Οργάνωσης Πολυτέκνων Πάφου Λεόντιο Τσιέλεπο.

Ο κ. Τσιέλεπος ανέφερε, ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, πως η προσφορά σχολικών τσαντών προς τις Πολύτεκνες Οικογένειες της Επαρχίας Πάφου έχει καταστεί θεσμός εδώ και αρκετά χρόνια.

Πρόσθεσε πως οι προσπάθειες της Επαρχιακής Οργάνωσης για στήριξη των πολυτέκνων στην Πάφο συνεχίζονται για αρκετό καιρό και σημείωσε πως τον Αύγουστο η Οργάνωση πρόσφερε κουπόνια σε πολύτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και που έχουν η κάθε μία τους επτά και οκτώ παιδιά.

Το γραφείο της Επαρχιακής Οργάνωσης Πολυτέκνων, συνέχισε, ο κ. Τσιέλεπος έχει καταστεί ένα μικρό κοινωνικό παντοπωλείο σε μια προσπάθεια να στηρίξει τις πολύτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Κάλεσε παράλληλα τους τέσσερις βουλευτές της επαρχίας Πάφου και τους δημάρχους να σταθούν στο πλευρό των δημοτών και της πόλης η οποία τα προηγούμενα χρόνια είχε σημαντική συνεισφορά στο προϋπολογισμό του κράτους. Τους κάλεσε ακόμη να συντονιστούν για το άνοιγμα θέσεων εργασίας στην περιοχή της Πάφου.

Δυστυχώς, παρατήρησε, τελειόφοιτοι που ολοκλήρωσαν τις σπουδές του στο εξωτερικό αναζητούν εργασίες εκτός Κύπρου αλλά και πολλά παιδιά ολοκληρώνοντας την στρατιωτική τους θητεία αναχωρούν για το εξωτερικό για δουλειές και όχι για σπουδές.
Ο κ. Τσιέλεπος έθιξε και το ύψος των ενοικίων στη Λευκωσία που αναγκάζονται να καταβάλουν οι σπουδαστές.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/

Αρέσει σε %d bloggers: