Σύλληψη δύο προσώπων για κλοπή από κοσμηματοπωλείο στο Mall

Σύλληψη δύο προσώπων για κλοπή από κοσμηματοπωλείο στο Mall

Στην σύλληψη δύο προσώπων από την Αρμενία προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής ρολογιού από κοσμηματοπωλείο


που βρίσκεται σε πολυκατάστημα στην Πάφο.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται στο πολυκατάστημα Mallκατήγγειλε στην αστυνομία ότι δύο πρόσωπα εισήλθαν στο κατάστημα της, γύρω στις 16:00 χθες το απόγευμα, και έβλεπαν διάφορα τιμαλφή και ρολόγια κατά τέτοιο τρόπο που ο ένας κάλυπτε τις κινήσεις του δεύτερου προσώπου.

Σε κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο που άρπαξε ένα ρολόι αξίας 180 ευρώ και βγήκε από το κατάστημα, έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Αμέσως η ιδιοκτήτρια του καταστήματος έτρεξε και κλείδωσε την κύρια είσοδο του καταστήματος έχοντας παραμείνει ωστόσο εντός του κοσμηματοπωλείου το ένα από τα δύο πρόσωπα.

Η ιδιοκτήτρια ακολούθως κάλεσε τον έναν από τους δύο δράστες να τηλεφωνήσει στο φίλο του που πριν λίγα λεπτά είχε αποσπάσει το ρολόι και να έρθει να το παραδώσει ενώ παράλληλα κάλεσε και την Αστυνομία.

Αμέσως ο δράστης επέστρεψε στην σκηνή παραδίδοντας το ρολόι ενώ στο μέρος έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας που προχώρησαν στην σύλληψη των δύο δραστών που όπως διαφάνηκε αργότερα πρόκειται για Αρμένιους.

Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/

Αρέσει σε %d bloggers: