Σύσκεψη στην Αστυνομία Πάφου για εξάλειψη του φαινομένου χρήσης κροτίδων

Σύσκεψη στην Αστυνομία Πάφου για εξάλειψη του φαινομένου χρήσης κροτίδων

Σύσκεψη με σκοπό τον περιορισμό ή και την εξάλειψη του φαινομένου χρήσης κροτίδων, κατά τη διάρκεια της γιορτινής περιόδου του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών αρχών, της Επαρχιακής Διοίκησης της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής .

Ο Εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής δήλωσε ότι συζητήθηκαν τρόποι καλύτερης συνεργασίας και αποφασίστηκαν ενέργειες που θα αναληφθούν προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε προηγούμενες χρονιές.


Ενόψει “των επικείμενων εορτών του Πάσχα πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου σύσκεψη με θέμα τις λαμπρατζιές και την χρήση των κροτίδων” , είπε, προσθέτοντας πως σ’ αυτήν εκτός από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέγειας , ο Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Επαρχιακής Διοίκησης και άλλων τοπικών αρχών.

Ο Δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Πάφου Μιχαλάκης Ευθυμίου συνεχάρησαν την Αστυνομία Πάφου για την πρωτοβουλία, σημειώνοντας ότι είναι υποχρέωση και των τοπικών αρχών να συμβάλουν στην ασφάλεια των πολιτών.

Ο κ. Ακουρσιώτης ανέφερε πως ο Δήμος Πέγειας θα συγκαλέσει σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς προς συζήτηση του θέματος εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως με τη συμβολή όλων των τοπικών αρχών και της Αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου θα επιτύχει ο στόχος που δεν είναι άλλος, όπως είπε, από την ασφάλεια των πολιτών της επαρχίας.

Από την πλευρά του ο Ευθυμίου ανέφερε πως οι κοινότητες βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με την Αστυνομία και δεσμεύτηκε πως η Ένωση Κοινοτήτων Πάφου θα συμβάλει στο να αποτραπούν τα “κακώς έχοντα” στις κοινότητες ώστε να περάσουμε τις γιορτές χωρίς ζημιές.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ)

Αρέσει σε %d bloggers: