Τουρίστας με γυναικεία εσώρουχα παρενοχλούσε διερχόμενους

Τουρίστας με γυναικεία εσώρουχα παρενοχλούσε διερχόμενους

Δεν του έφτανε που κυκλοφορούσε σε δημόσια παραλία της Πάφου με…γυναικεία εσώρουχα, παρενοχλούσε κιόλας διακινούμενους στο πολυσύχναστο αυτό σημείο της τουριστικής περιοχής. Το πραγματικά πρωτοφανές συμβάν έγινε πριν από λίγο σε δημοτική παραλία της Κάτω Πάφου με πρωταγωνιστή ένα βρετανό επισκέπτη.

Ο εν λόγω τουρίστας έγινε ξαφνικά αντιληπτός από λουόμενους και άλλους διερχόμενους από την πολυσύχναστη περιοχή να εμφανίζεται ως να μην συμβαίνει τίποτε, φορώντας γυναικείο εσώρουχα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά άρχισε να ενεργεί με τρόπο ενοχλητικό για τους υπόλοιπους ευρισκόμενους στο μέρος, κάνοντας χειρονομίες, φωνασκώντας και ενεργώντας με τρόπο προκλητικό, όπως κατάγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες στην Αστυνομία.


Η αλλοπρόσαλλη αυτή «δράση» του ξένου άντρα είχε πολύ γρήγορα ωστόσο άδοξο τέλος. Οι ποδηλάτες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Πάφου, που περιπολούν σε καθημερινή και συνεχή βάση στο παραλιακό μέτωπο και άλλα πολυσύχναστα σημεία του κέντρου της πόλης, εντόπισαν τον άντρα και τον συνέλαβαν επί το… έργο.

Ο βρετανός επισκέπτης μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό αυτό στάθηκε αφορμή για να εκφρασθεί από πολλούς επιχειρηματίες της παραλιακής περιοχής Κάτω Πάφου, αλλά και από θαμώνες των παραλιών και κέντρων αναψυχής, η ευαρέσκεια τους για το ρόλο που διαδραματίζουν οι ποδηλάτες αστυνομικοί. Όπως τόνιζαν μετά την άμεση επέμβαση τους στο συμβάν, ο νέος αυτός θεσμός έχει συντείνει τα μέγιστα στο να επιλύεται εν τη γενέσει του κάθε αντικοινωνικό φαινόμενο και κάθε εστία απειλούμενης έντασης που θα αμαύρωνε την εικόνα της Πάφου.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Αρέσει σε %d bloggers: