Τρία χρόνια φυλάκιση σε 20χρονο για διαρρήξεις

Τρία χρόνια φυλάκιση σε 20χρονο για διαρρήξεις

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 20χρονο για την εμπλοκή του στην υπόθεση υπ’ αριθμόν 4902/17, που αφορά διαρρήξεις και κλοπές κατοικιών στην Επαρχία Πάφου.

Ο 20χρονος, που παραδέχτηκε στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας την εμπλοκή του σε 22 διαρρήξεις, οδηγήθηκε στις κεντρικές φυλακές.


Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 20χρονος εμπλέκεται σε 22 διαρρήξεις κατοικιών, οι οποίες διεπράχθησαν μεταξύ των ημερομηνιών 1/4/2017 και 17/7/2017 στην πόλη και Επαρχία Πάφου.

Συνολικά, εκτιμά η Αστυνομία, κλάπηκαν τιμαλφή, ηλεκτρονικά είδη και χρηματικά ποσά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση, αρχικά είχαν συλληφθεί ακόμη τρία άτομα, επίσης από τη Γεωργία, ένας 37χρονος, ένας 31χρονος και μία 39χρονη, οι οποίοι απολύθηκαν αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους. Στη συνέχεια επανασυνελήφθησαν από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και απελάθηκαν, αφού, όπως διαφάνηκε από τις περαιτέρω εξετάσεις, βρίσκονταν παράνομα στην Κύπρο.

Η σύλληψη των προσώπων αυτών είχε γίνει αρχικά τα ξημερώματα της 18ης Ιουλίου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ