Υπό κράτηση ο 28χρονος οδηγός του θανατηφόρου δυστυχήματος

Υπό κράτηση ο 28χρονος οδηγός του θανατηφόρου δυστυχήματος

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονου οδηγού, ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρεται να παρέσυρε και να τραυμάτισε θανάσιμα 58χρονη και σοβαρά 70χρονο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, εναντίον του 28χρονου οδηγού εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό μονοήμερη κράτηση.


Το τροχαίο συνέβη το Σάββατο το μεσημέρι, όταν ο ύποπτος οδηγούσε μηχανοκίνητο όχημα στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα ηλικίας 70 ετών και γυναίκα ηλικίας 58 ετών, οι οποίοι διασταύρωναν τον δρόμο σε διάβαση πεζών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα η 58χρονη Nuriya Toldanova, από τη Ρωσία, υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 70χρονος, όπως διαπιστώθηκε υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα, ενώ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή και εκτός κινδύνου.

Πηγή: Reporter