Φίδι έκοβε βόλτες μέσα σε αεροπλάνο εν ώρα πτήσης (PHOTO+VIDEO)

Φίδι έκοβε βόλτες μέσα σε αεροπλάνο εν ώρα πτήσης (PHOTO+VIDEO)

Φανταστείτε να είστε μέσα στο αεροπλάνο κι ενώ βρισκόσαστε χιλιάδες μίλια πάνω από το έδαφος να σηκώσετε το κεφάλι σας και να δείτε δίπλα σας ένα φίδι. Ακόμα κι αν είστε από εκείνους που δεν φοβούνται τα αεροπλάνα, είναι πιθανό μία κρίση πανικού να την πάθετε.

Πολύ πιο ψύχραιμα πάντως φαίνεται πως αντέδρασαν οι επιβάτες, αλλά και οι αεροσυνοδοί μιας εσωτερική πτήσης του Μεξικού όταν διαπίστωσαν πως ένας από τους… επιβάτες ήταν ένα πράσινο ερπετό. Το φίδι είχε κρυφτεί στο ντουλάπι των αποσκευών κι έκανε την εμφάνιση του, αφού το αεροσκάφος βρίσκονταν στον αέρα.


«Διάβαζα ένα περιοδικό, όταν άκουσα τον διπλανό μου να λέει «Οου Χριστέ μου» είπε ένας από τους επιβάτες στο Assosiated Press. «Όσοι βρίσκονταν κοντά, έλυσαν αμέσως τις ζώνες τους και σηκώθηκαν, αφού φοβήθηκαν μην πέσει το φίδι πάνω τους. Ήταν αρκετά τρομακτικό, όμως υπήρξε ψυχραιμία, αφού έτσι κι αλλιώς ο πανικός δεν πρόκειται να μας βοηθούσε σε τίποτα».

Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση δέκα λεπτά αργότερα κι εκκενώθηκε γρήγορα, ενώ μπήκαν μέσα άνθρωποι από τον έλεγχο ζώων οι οποίοι και έπιασαν το φίδι. Η αεροπορική εταιρία Aeromexico πάντως δήλωσε πως γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί πως μπήκε το φίδι μέσα στην καμπίνα των επιβατών.

Πηγή: People.com

Αρέσει σε %d bloggers: