Χειροπέδες σε δυο γυναίκες για κλοπές

Χειροπέδες σε δυο γυναίκες για κλοπές

Στην σύλληψη δύο νεαρών κοριτσιών ηλικίας 24 και 17,5 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 18:50 χθες βράδυ για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και κλοπής που φέρεται να διαπράχθηκε στην Πέγεια στις 23 Φεβρουαρίου του 2017.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 16:00 το απόγευμα επί της οδού Αγαπήνωρος ανεκόπη όχημα στο οποίο επέβαιναν η 24χρονη με συνοδηγό την 17,5χρονη.


Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο και δεν είχε ασφάλεια.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος εντοπίστηκαν φο- μπιζού, ρολόι, και ρουχισμός για τα οποία οι δύο νεαρές δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκε και μια κάρτα μπόνους πολυκαταστήματος η οποία ανήκει σε Βρετανίδα και η οποία είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι της απέσπασαν το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 50 ευρώ ενώ βρίσκονταν σε κατάστημα στην Πέγεια.

Οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και κλοπής που διαπράχθηκαν στην Πέγεια στις 23 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Sigmalive

Αρέσει σε %d bloggers: