Χρυσαφικά και χρήματα 11 χιλιάδων περίπου ευρώ απέσπασαν από διαμέρισμα στη Π. Χρυσοχούς

Χρυσαφικά και χρήματα περίπου 11 χιλιάδων ευρώ απέσπασαν από διαμέρισμα στην Πόλη Χρυσοχούς σύμφωνα με την Αστυνομία.


Η καταγγελία έγινε δεκαπέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυκτα χθες, από τον Κύπριο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ότι μεταξύ των ωρών 18:00 χθες το απόγευμα και 23:30 τη νύχτα ενώ απουσίαζε από το διαμέρισμα του, άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτό και απέσπασαν από την ντουλάπα του υπνοδωματίου ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρυσαφικά και διάφορα τιμαλφή αξίας 10 χιλιάδων ευρώ. Επίσης οι δράστες απέσπασαν και ένα πορτοφόλι που περιείχε 930 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή , και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο- έξοδο παραβιάζοντας την κύρια είσοδο του διαμερίσματος με αιχμηρό αντικείμενο.

Σε μια δεύτερη περίπτωση, γυναίκα κάτοικος της κοινότητα Μηλιού κατήγγειλε στην αστυνομία στις 21:30 χθες το βράδυ , ότι μεταξύ των ωρών 19:00 με 21:00 που απουσίαζε από την οικία της , άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτό και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή, και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο έξοδο αφού πρώτα παραβίασαν συρόμενο παράθυρο

ΚΥΠΕ/ΚΠ/

Αρέσει σε %d bloggers: