Άγριο ξύλο έξω από κέντρο διασκέδασης

Άγριο ξύλο έξω από κέντρο διασκέδασης

«Φαρ Ουέστ» τα ξημερώματα της πρωταπριλιάς έξω από κέντρο διασκέδασης στο εμπορικό κέντρο της Πάφου. Ένας 33χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πάφου με κάταγμα ζυγωματικού και σπασμένα δόντια, υπόθεση για την οποία η Αστυνομία συνέλαβε δύο 22χρονα δίδυμα αδέλφια και αναζητεί και τρίτο άτομο.

Όπως δήλωσε στον «Φ» ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, υπαστυνόμος Μιχάλης Ιωάννου, τα επεισόδια ξέσπασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Απριλίου έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στο εμπορικό κέντρο Πάφου.


«Μετά από καταγγελία 33χρονου ότι ξυλοκοπήθηκε από άλλα άτομα», τόνισε, «η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ως υπόπτων δύο δίδυμων αδελφών από την Πάφο, ηλικίας 22 ετών, για τις υποθέσεις της συνωμοσίας και της επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ζυγωματικού, κάτω από το ένα μάτι και έχει σπάσιμο δύο δοντιών».

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή και τρίτου ατόμου στο επεισόδιο. Το εν λόγω άτομο, κατέληξε, είναι επίσης νεαρής ηλικίας, τα λοιπά στοιχεία του οποίου ωστόσο είναι ακόμη άγνωστα.