Άκης Χρυσόμηλος: Ανούσια τα debate με Φαίδωνα

Άκης Χρυσόμηλος: Ανούσια τα debate με Φαίδωνα

Την άρνησή του να συμμετάσχει ξανά σε τηλεοπτικό διάλογο με τον απερχόμενο Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Άκης Χρυσόμηλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσόμηλος αναφέρει ότι όσες φορές συμμετείχε σε διάλογο με τον κ. Φαίδωνος, διάλογος δεν επετεύχθη, ρίχνοντας την ευθύνη ευθέως στον απερχόμενο Δήμαρχο.


Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Από την πρώτη μέρα αυτής της προεκλογικής εκστρατείας, θεωρούσα και θεωρώ ότι ο διάλογος είναι ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας.

Γι αυτό το λόγο, συνομιλώ καθημερινά με εκατοντάδες Παφίτες και Παφίτισσες και όλους τους φορείς της πόλης, ανταλλάζοντας απόψεις για τις προτάσεις μας, για τα προβλήματα της Πάφου, για το πως θα κάνουμε την Πάφο Δήμο των δημοτών.

Δυστυχώς, όσες φορές έτυχε να εμφανιστούμε μαζί με τον κ. Φαίδωνος σε κάποια εκπομπή, ο απερχόμενος Δήμαρχος απέδειξε ότι δεν πιστεύει στο διάλογο.

Αντίθετα:

  1. Δεν λέει την αλήθεια
  2. Συκοφαντεί.
  3. Λασπολογεί.
  4. Παραπληροφορεί.

Σέβομαι και επικροτώ το ρόλο των ΜΜΕ στην προσπάθεια τους για ενημέρωση των πολιτών και είμαι στη διάθεσή τους για προβολή και ανταλλαγή απόψεων με τους λειτουργούς των ΜΜΕ.

Όμως, δεν θα ακολουθήσω τον κ. Φαίδωνος στον κατήφορο που επέλεξε. Και ως εκ τούτου, δεν θα του δώσω ξανά τη δυνατότητα να εκμεταλλεύεται τις τηλεμαχίες για να εκδηλώνει τον αυταρχισμό του και την μανία του για ψέμματα, λάσπη και συκοφαντίες.

Εγώ θα συνεχίσω το διάλογο, με τους πολίτες, τους φορείς της πόλης και τα ΜΜΕ.