Άκης Χρυσόμηλος: Ο κ. Φαίδωνας συνεχίζει να παραπληροφορεί και να λασπολογεί

Άκης Χρυσόμηλος: Ο κ. Φαίδωνας συνεχίζει να παραπληροφορεί και να λασπολογεί

Επειδή ο κ. Φαίδωνος συνεχίζει να μην λέει την αλήθεια, να παραπληροφορεί και να λασπολογεί, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε απαντήσεις σε αυτά που αναφέρει στο Δελτίο Τύπου του, σε σχέση με τις καταγγελίες του κ. Ακη Χρυσομηλου, για να γνωρίζουν οι πολίτες την αλήθεια.

1) Ο κ.Φαίδωνος συνειδητά αποκρύπτει την αλήθεια. Ενώ έδωσε ο ίδιος οδηγίες να μην κοινοποιούνται οι επιστολές προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, αναφέρεται σε δήθεν παράλειψη του Αρχείου του Δήμου.


Απάντηση καταπέλτη στους ισχυρισμούς του κ. Φαίδωνος δίνει με την επιστολή του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Εύριπίδης Λοιζίδης με την οποία, μεταξύ άλλων, καταγγέλλει τον Δήμαρχο Πάφου ότι συνειδητά εδώ και αρκετό καιρό κρατά τους Δημοτικούς Συμβούλους στο σκοτάδι.

2) Για το θέμα της απόσυρσης υποθέσεων από το δικαστήριο, ο κ. Φαίδωνος συνεχίζει να ψεύδεται. Για να λάμψει η αλήθεια καλούμε τον κ. Φαίδωνος άμεσα να δημοσιοποιήσει όλες τις υποθέσεις, ή τουλάχιστον του τελευταίου τριμήνου, που έχουν αποσυρθεί από το δικαστήριο, καθώς και αυτές στις οποίες υπήρξε αλλαγή στο κατηγορητήριο ή διαγραφή ατόμου ή εταιρείας από το κατηγορητήριο.

3) Όσον αφορά το θέμα της διαγραφής εξωδίκων, στην ανακοίνωση του ο κ. Φαιδωνος, παραδέχεται ότι έχουν διαγραφεί 85. Φαίνεται απλά ότι δεν κατάφερε να ”πείσει” την υπηρεσιακή επιτροπή, για τη διαγραφή όλων των εξωδίκων για τα οποία έγινε ένσταση.

Πάφος, 2 Δεκεμβρίου 2016
Εκλογικό Επιτελείο Άκη Χρυσόμηλου