Άτυχη και πάλι η Πάφος F.C. (VIDEO)

Άτυχη και πάλι η Πάφος F.C. (VIDEO)

Καλό ρυθμό είχε το πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν ισοζυγισμένο, με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας σε μεγάλα διαστήματα του Α’ μέρους. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή του 6ου λεπτού όταν ο Μακρίεφ δεν πρόλαβε να κάνει κεφαλιά στην άδεια εστία, αφού ο Αλαμπί κατάφερε να προλάβει και να απομακρύνει.

Η Πάφος κατάφερε να αντιδράσει στην πίεση που έβαλε η Νέα Σαλαμίνα και να κάνει την μεγάλη φάση στο 29′ όταν ο Μάατσι εξ’ επαφής μπροστά από τη γραμμή τέρματος δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.


Στο δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με το πρώτο η Πάφος ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με το σούτ του Αλαμπί στο 52′ να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας. Οι φιλοξενούμενοι εξαργύρωσαν την υπεροχή της στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου όταν στο 56’ ο Μάατσι κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα μετά από μπαλιά του Γελασβίλι γράφοντας το 0-1.

Η Νέα Σαλαμίνα από την άλλη δεν είχε καλή απόδοση σε αυτό το διάστημα του β’ μέρους και έτσι η Πάφος κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα και να προηγηθεί δίκαια στο σκορ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με αποκορύφωμα την ευκαιρία στο 81′ με τον Ζάρκοβιτς. Στην επόμενη φάση όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον σκόρερ του αγώνα Μάατσι, όταν και βρήκε το δοκάρι.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ο Τσούρτσουριτς είχε τον τελευταίο λόγο και Νέα Σαλαμίνα διέσωσε τον ένα βαθμό.

Nέα Σαλαμίνα (Γιαν ντε Γιόνγκε): Στέινμπορς, Άντιτς (56′ Μπεμπά), Ζάρκοβιτς, Τσινκουίνι, Τσίνα, Πεδρίτο (80′ Γκράιμς), Σκοπελίτης, Κούσουλος, Μάρτσιεφ (59′ Αδόρνο), Τσούριουριτς, Μακρίεφ.
Πάφος FC (Σοφόκλης Σοφοκλέους): Κβασκβάντζε, Γκόμες, Αλαμπί, Γκριγκαλάβα, Ιωάννου, Δημοσθένους (46′ Οκόγιε), Νταμαού, Κχμαλάντζε, Μάατσι (86′ Ζαχαρίου), Μουτίνιο, Γκελασβίλι (68′ Αγιβί).