Άφαντος για 6η ημέρα ο Μάριος – Συνεχίζονται οι έρευνες

Άφαντος για 6η ημέρα ο Μάριος – Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες της αστυνομίας σε συνεργασία με την δύναμη πολιτικής άμυνας και εθελοντές για εντοπισμό του 35χρονου Μάριου Κογιόνη, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου, από τις 27 Οκτωβρίου 2021. Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Έρευνες διενεργήθηκαν και χθες στην περιοχή χωρίς αποτέλεσμα.

Η Αστυνομία εντόπισε το όχημα του 35χρονου τύπου Toyota Corolla στον Ακάμα, αλλά ο ίδιος παραμένει άφαντος.


Ο Κογιόνης περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, μετρίου αναστήματος, με γενειάδα και κοντά, μαύρα μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε τζιν παντελόνι και άσπρη, κοντομάνικη φανέλα, με διάφορα σχήματα.

Ο 35χρονος φέρεται να διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA Corolla, χρώματος γκρίζου, το οποίο φέρει αριθμούς εγγραφής ΚΚΡ830.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι στις 29 Οκτωβρίου 2021, το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, λάμβανε σήμα στην περιοχή του Ακάμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.