Άφησε το αυτοκίνητο του ξεκλείδωτο για 5 λεπτά και παρολίγο να γίνει το κακό

Άφησε το αυτοκίνητο του ξεκλείδωτο για 5 λεπτά και παρολίγο να γίνει το κακό

Ένας κάτοικος Πάφου μετέβη χθες βράδυ σε ταχυφαγείο για να παραλάβει την παραγγελία του και θεώρησε ότι τα ελάχιστα λεπτά που θα χρειαζόταν για να το πράξει, δεν δημιουργούσε πρόβλημα στο να αφήσει το όχημα του ξεκλείδωτο έξω από το κατάστημα. Επιστρέφοντας όμως σε αυτό, εντόπισε έκπληκτος ένα άγνωστο πρόσωπο να κάθεται στη θέση του οδηγού και να ψαχουλεύει στο εσωτερικό, αναζητώντας προφανώς χρήματα ή άλλα είδη αξίας για να κλέψει.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος έβαλε τις φωνές και έτρεξε προς το μέρος του αγνώστου, ο οποίος επιχειρώντας να διαφύγει, βγήκε από το αυτοκίνητο, έσπρωξε βίαια τον ιδιοκτήτη και άρχισε να τρέχει. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ακολούθησε τον άγνωστο άντρα, τον οποίο είδε να μπαίνει σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα μακριά και να αναχωρεί.


Πρόλαβε ωστόσο να συγκρατήσει τους αριθμούς κυκλοφορίας του οχήματος αυτού και να ενημερώσει την Αστυνομία για το περιστατικό.

Λίγη ώρα αργότερα η Αστυνομία οδηγήθηκε στον δράστη, ο οποίος είναι νεαρός ομογενής που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές τις απασχολεί συνεχώς για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Ο ομογενής συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: Φιλελεύθερος