Έκκληση για έκτακτη βοήθεια από τη Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη

Έκκληση για έκτακτη βοήθεια από τη Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη Πάφου


που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δραστηριοποιείται εθελοντικά στηρίζοντας με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης 700 άπορες οικογένειες και εκατοντάδες μικρά παιδιά της επαρχίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Δεκάδες εθελοντές με κόπο και μόχθο προστίθεται στην ανακοίνωση δίνουν ένα μεγάλο αγώνα καθημερινά, χωρίς κανένα όφελος ή προσωπικό συμφέρον για να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Γιώργος Σοφοκλέους στην ανακοίνωση του αναφέρει, πως δυστυχώς οι οικογένειες μέρα με την μέρα αυξάνονται όπως νοείται και τα κόστα με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή και άμεση η εξυπηρέτηση τους.

Ο κ Σοφοκλέους, ανακοίνωσε επίσης πως σήμερα η Λέσχη έχει κλείσει λόγω έλλειψης τροφίμων και απηύθυνε έκκληση στο κοινό για στήριξη της σε διάφορα είδη ανάμεσα στα οποία πάνες, και μωρομάντιλα, παιδικό γάλα σε σκόνη , παιδικές κρέμες και τροφές, πούδρα, παιδικά σαμπουάν , κρέμες προστασίας, φακές, φασόλια, μακαρόνια, φιδέ, ρύζι , κριθαράκι, πουργούρι, ντοματοχυμοί, κονσερβοποιημένες τροφές , μπισκότα, ζάχαρη , αλεύρι. είδη υγιεινής, είδη γενικού καθαρισμού και άλλα.

Δεχόμαστε τα πάντα καταλήγει η ανακοίνωση , ότι αφορά μια οικογένεια, ένα σπίτι, έναν άνθρωπο και ένα παιδί.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/