Έκτακτη Γενική Συνέλευση/ Σύγκληση Μελών Ε.Β.Ε Πάφου 11-4-2013

Έκτακτη Γενική Συνέλευση/ Σύγκληση Μελών Ε.Β.Ε Πάφου 11-4-2013

Κάτω από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που βιώνει η οικονομία του τόπου μας


και την επιχειρηματική αβεβαιότητα που επικρατεί αυτές τις δύσκολες ώρες, επιβάλλεται να επιδείξουμε όλοι υπομονή, αυτοσυγκράτηση, συνεργασία και συλλογικότητα. Παράλληλα επιβάλλεται η άμεση λήψη αποφάσεων και ενεργειών για βελτίωση της κατάστασης και αποφυγή περαιτέρω αρνητικών εξελίξεων.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το Επιμελητήριο της Πάφου, η κατ’ εξοχήν οργάνωση του Επιχειρηματικού κόσμου της Επαρχίας, από την πρώτη στιγμή καταβάλλει συστηματικές και συντονισμένες προσπάθειες σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ, να βρει και να προωθήσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση και οι πρόσφατες αποφάσεις του Euro-group. Πρωτίστως επικεντρωνόμαστε στην επανεκκίνηση της οικονομίας και στην επαναφορά της ευρύτερης ομαλής λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος.

Θεωρήσαμε επιβεβλημένο ότι μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες που περνά η οικονομία, επιβάλλεται η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Επιμελητηρίου.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/4/2013 και ώρα 6.30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου παρουσία του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του ΚΕΒΕ, κυρίων Φειδία Πηλείδη και Μάριου Τσιακκή αντίστοιχα.

Θα γίνει ενημέρωση για τις διαστάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία και ο επιχειρηματικός κόσμος, παρουσίαση των θέσεων/εισηγήσεων του Ε.Β.Ε Πάφου/ ΚΕΒΕ και ανταλλαγή απόψεων, γιατί πιστεύουμε ότι η σοβαρότητα των στιγμών επιβάλλει υπευθυνότητα και συλλογικότητα στις αποφάσεις.

 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Ε.Β.Ε Πάφου, τηλ. 26818173

4/4/2013