Έστειλε μήνυμα νίκης ο Ανδρέας Σιήκκης

Έστειλε μήνυμα νίκης ο Ανδρέας Σιήκκης

Μαζική και με παλμό ήταν η τελική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γεροσκήπου, Ανδρέας Σιήκκης, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο καφενείο της πλατείας Γεροσκήπου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γεροσκήπου Ανδρέας Σιήκκης έστειλε μήνυμα νίκης για μια πραγματική αλλαγή πορείας στη Γεροσκήπου η οποία θα πάψει να βρίσκεται στην σημερινή στασιμότητα.


«Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ανέφερε, για να οδηγήσουμε τη Γεροσκήπου σε μέρες ανάπτυξης και μαζί με κάθε κάτοικο της πόλης μας να αλλάξουμε πορεία προς το καλύτερο, προς τα εμπρός».

Ο Ανδρέας Σιήκκης ο οποίος ανέλυσε το πρόγραμμα και το όραμά του για την Γεροσκήπου της επόμενης πενταετίας άσκησε δριμεία κριτική στο απερχόμενο Δήμαρχο για την απραξία των τελευταίων πέντε χρόνων η οποία κράτησε τη Γεροσκήπου καθηλωμένη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η κακή παρένθεση θα κλείσει στις 18 Δεκεμβρίου, είπε ο Ανδρέας Σιήκκης, καλώντας τους φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του να εργαστούνμε ζήλο και όσο πιο σκληρά γίνεται τις τελευταίες μέρες και να μεταφέρουν το μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση.