Ίνεια: Πυροβολούσαν στο αέρα για τα… επινίκια

Ίνεια: Πυροβολούσαν στο αέρα για τα… επινίκια

Έντρομοι έβγαιναν από τα σπίτια τους το βράδυ της Κυριακής οι κάτοικοι της κοινότητας Ίνεια, εξαιτίας πυροβολισμών που ακούγονταν και δημιουργούσαν ένα σκηνικό «πολέμου». Δράστες της ασυνήθιστης αυτής κατάστασης, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεαροί οι οποίοι ξεσήκωσαν το κρητικό έθιμο των μπαλωθιών, προκειμένου να…πανηγυρίσουν τα αποτελέσματα των κοινοτικών εκλογών.

Κάτοικοι της κοινότητας που ανησύχησαν από την κατάσταση ενημέρωσαν σχετικά την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στην κοινότητα και άρχισαν έρευνες. Όπως δπαιστώθηκε πέντε νεαρά πρόσωπα έχοντας μαζί τους κυνηγετικά όπλα, περιόδευαν με αυτοκίνητα στην κοινότητα και έριχναν πυροβολισμούς στον αέρα. Η έκταση του φαινομένου ήταν τέτοια, ανέφερε στον «Φ» αρμόδια αστυνομική πηγή, που τα μέλη της Διεύθυνσης Πάφου περισυνέλεξαν εκατοντάδες φυσίγγια από τους δρόμους και ανοιχτούς χώρους της κοινότητας.


Χθες βράδυ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε νεαρών της κοινότητας οι οποίοι αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς για οπλοφορία και οπλοχρησία σε κατοικημένη περιοχή και πρόσκληση ανησυχίας, θα κλητευθούν ενώπιον δικαστηρίου αργότερα.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου