Αίσιο τέλος με την απεργία του ΟΣΥΠΑ

Αίσιο τέλος με την απεργία του ΟΣΥΠΑ

«Άσπρος καπνός» βγήκε από τη συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών για το θέμα της απεργίας των λεωφορείων Πάφου. Από την Πέμπτη τα λεωφορεία του ΟΣΥΠΑ κατεβάζουν χειρόφρενο και επαναρχίζουν τα δρομολόγια τους, θέτοντας τέρμα στην ταλαιπωρία χιλιάδων μαθητών και άλλων επιβατών σε καθημερινή βάση.

Τις θετικές εξελίξεις επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΣΥΠΑ, Γεώργιος Ιωαννίδης, ο οποίος συναντήθηκε στη Λευκωσία με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών, Αλέκο Μιχαηλίδη. Βάσει των συμφωνηθέντων σήμερα, τόνισε ο κ. Ιωαννίδης, από αύριο το πρωί ο στόλος των 104 λεωφορείων του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου, ξαναβγαίνει στους δρόμους της πόλης και επαρχίας Πάφου.


Παράλληλα, τόνισε ο επικεφαλής του ΟΣΥΠΑ, το υπουργείο δεσμεύθηκε ότι μέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα δώσει λύσεις στα θέματα της απονομής των κερδών στην εταιρεία και της ανανέωσης του στόλου της.

Ο Γεώργιος Ιωάννιδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις εξελίξεις και αφού τόνισε για μια ακόμη φορά ότι στόχος των απεργιακών μέτρων ήταν πρωτίστως η ασφάλεια του επιβατικού κοινού, διαβεβαίωσε ότι από το πρωί αύριο η εταιρεία θα συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα το έργο της διακίνησης του κοινού της Πάφου.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου