Αθλητική εκδήλωση επίδειξης δύναμης και τεχνικής στην παραλία του Φάρου στην Πάφο

Αθλητική εκδήλωση επίδειξης δύναμης και τεχνικής στην παραλία του Φάρου στην Πάφο

Διαφορετικό χρώμα απέκτησε τη Κυριακή 28 Ιουλίου η παραλία του Φάρου στην Πάφο με την πραγματοποίηση της αθλητικής εκδήλωσης επίδειξης δύναμης και τεχνικής (extreme sports).


 

Στην εκδήλωση σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου των διοργανωτών συμπεριλήφθηκαν πολλά αγωνίσματα όπως η Πέτρα, το Διτζίμι, τα σχοινιά, η χειροβάδιση, το μονόζυγο, το δίζυγο και οι κάμψεις εδάφους.

Νικητής στην πέτρα που ζύγιζε πάνω από 80 κιλά, προστίθεται στην ανακοίνωση ήταν ο Μιχάλης Εύζωνας που την σήκωσε 4 φορές. Επίσης στα σχοινιά νικητής αναδείχθηκε ο Ιάκωβος Κεσίδης , στην χειροβάδιση ο Πάμπος Γρηγορίου, στο μονόζυγο ο Σωτήρης Αντωνιάδης, στο δίζυγο επίσης ο Σωτήρης Αντωνιάδης και στις κάμψεις το κύπελλο πήρε ο Κυριάκος Αριστείδου, αλλά το χρηματικό έπαθλο μοιράστηκε με τον Δημήτρη Ιωακείμ.

Οι διοργανωτές μέσω της ανακοίνωσης τους εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τις συμμετοχές και την προσέλευση του κόσμου δεδομένου ότι μια τέτοια εκδήλωση γίνεται για πρώτη φορά στην παραλία του Φάρου με στόχο να καταστεί θεσμός, και να διεξάγεται κάθε χρόνο.

Επιθυμία επίσης των διοργανωτών- όπως αναφέρεται- είναι η συμπερίληψη και άλλων αγωνισμάτων – αθλημάτων, στην επόμενη διοργάνωση.

Στους νικητές απονεμήθηκαν χρηματικά έπαθλα 300, 240,200 και 150 ευρώ καθώς και κύπελα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σημαντική ήταν η συμβολή των Θεόκλητο Κούτα και Νικήτα Μακρή διαχειριστών της δημοτικής παραλίας του Φάρου, για την σωστή εκτέλεση των αθλημάτων, και του δημοσιογράφου Πέτρου Κεχριώτη ο οποίος είχε αναλάβει τις εγγραφές των αθλητών και την καταγραφή των αποτελεσμάτων.

Οι παρευρισκόμενοι καταλήγει η ανακοίνωση, έδωσαν τα εύσημα στους διοργανωτές και τους κάλεσαν να συνεχίσουν να διοργανώνουν ανάλογες εκδηλώσεις