Αισθητή η απουσία του αείμνηστου Γιαννάκη Λαζάρου

Αισθητή η απουσία του αείμνηστου Γιαννάκη Λαζάρου

Μια μέρα πριν τις προεδρικές εκλογές του 2018. Αισθητή είναι η απουσία του αείμνηστου Γιαννάκη Λαζάρου, που η προσφορά του στον Δημοκρατικό Συναγερμό ήταν πολύτιμη. Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς πολιτικούς παράγοντες της επαρχίας Πάφου, διακρινόμενος για το ήθος, το πολιτικό μέτρο και τον ήρεμο χαρακτήρα του.

Ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗ.ΣΥ., ο Γιαννάκης Λαζάρου, που έχασε τη μάχη με τη ζωή το 2016 ήταν ιδιαίτερα αγαπητός λόγω του χαρακτήρα του και της πολιτικής μετριοπάθειάς του.


Άνθρωπος που διακρινόταν για την εντιμότητα ,το ήθος , την καλοσύνη του, την ειλικρίνεια και την μεγάλη του αγάπη για τον τόπο του.

Υπηρέτησε με ζήλο κι αφοσίωση τον Δημοκρατικό Συναγερμό , υπήρξε άριστος οικογενειάρχης , διακρίθηκε για την επαγγελματική του επάρκεια και καταξιώθηκε στα δημόσια δρώμενα με καθολική αναγνώριση από όλη την κοινωνία.

Ο Γιαννάκης Λαζάρου ήταν για χρόνια συνεργάτης με την ιστοσελίδα Πάφος24 μέσω της οποίας δημοσίευε πληθώρα άρθρων που αφορούσαν την πολιτική και όχι μόνο καθημερινότητα του τόπου μας.

Σίγουρα αν ήταν παρών θα άφηνε το πολύτιμο πολιτικό του στίγμα και στις αυριανές εκλογές που είναι τόσο καθοριστικές για το μέλλον του τόπου μας.