ΑΚΕΛ: Προεκλογικές σκοπιμότητες πίσω από την απόφαση του Δήμου Γεροσκήπου

ΑΚΕΛ: Προεκλογικές σκοπιμότητες πίσω από την απόφαση του Δήμου Γεροσκήπου

Στην τελευταία συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου (ημερ. 9/3), ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μ. Παυλίδης παρουσίασε εκτάκτως στην ολομέλεια πρόταση για συνεργασία του Δήμου με δημοσιογράφο για προβολή του έργου του Δήμου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, στην απουσία του Δημοτικού Συμβούλου του ΑΚΕΛ, αποφάσισε την αγορά υπηρεσιών από συγκεκριμένη δημοσιογράφο, έναντι €200 μηνιαίως, για την περίοδο 1/4/2021 έως 31/12/2021!


Με την απόφαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου, δημιουργείται δικαιολογημένα η εντύπωση ότι κάποιος ή κάποιοι άρχισαν την προεκλογική εκστρατεία και, μάλιστα, χρησιμοποιώντας λεφτά του Δήμου ή, καλύτερα, των δημοτών! Τέτοια απόφαση, πλησιάζοντας τις δημοτικές εκλογές, δεν αφήνει περιθώρια για άλλους συνειρμούς. Εξάλλου, η ανάγκη προβολής του έργου του Δήμου είναι διαχρονική και σίγουρα δεν περιορίζεται μόνο για εννέα μήνες (μέχρι τις εκλογές)! Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι λόγοι επιβάλλουν την προβολή του έργου του Δήμου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (σε συνθήκες πανδημίας μάλιστα!).

Ακόμα και νομότυπη να είναι η απόφαση, δε σημαίνει ότι είναι ορθή.

Αναμένουμε ανάκληση της απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Συμπλεγματική Επιτροπή ΑΚΕΛ Γεροσκήπου