Αμβρόσιος Προδρόμου: Το παρελθόν μας έχει πεισμώσει

Αμβρόσιος Προδρόμου: Το παρελθόν μας έχει πεισμώσει

Αγαπητοί φίλοι, με πλήρη συναίσθηση των όσων έχουν προηγηθεί στον Δήμο Πάφου και την πόλη μας, αλλά κυρίως του γεγονότος ότι η Πάφος θα είναι το 2017 μία εκ των δύο Πολιτιστικών Πρωτευσουσών της Ευρώπης για το 2017, ζητούμε την δική σας στήριξη για την εκπροσώπηση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάφου.

Οι στιγμές είναι πραγματικά κρίσιμες για την αγαπημένη μας πόλη. Το παρελθόν μας έχει πληγώσει αλλά παράλληλα μας έχει πεισμώσει.


Μας έχει πεισμώσει για να διεκδικήσουμε όλα όσα έχουν αξία για τον κάθε Δημότη της Πάφου. Ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, η Νεολαία, η Οικονομική Ανάπτυξη, οι χώροι Πρασίνου, τα Πάρκα, το Εμπορικό Κέντρο, ο Τουρισμός, η Επιχειρηματικότητα των Νέων μας, η πρόσβαση των Αναπήρων σε όλες τις υπηρεσίες, είναι μόνο μερικά από τα θέματα στα οποία θα πρέπει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να δώσει άμεση και ιδιαίτερη προσοχή.

Εμείς υποσχόμαστε ότι μέσα από διαφανείς διαδικασίες στις οποίες ο κάθε Δημότης της Πάφου θα έχει πλήρη και άμεση πρόσβαση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάει αυτή η πόλη μπροστά, να πάρει την θέση που της αξίζει. Να είναι πρωταγωνιστής για τους σωστούς και όχι για τους λάθος λόγους.

Ζητούμε την στήριξη σας. Οι συναισθηματισμοί δεν χωράνε. Στείλτε στο Δημοτικό Συμβούλιο τους ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν τις γνώσεις, πολιτικές και ακαδημαϊκές, αλλά και τις δυνατότητες να πάρουν την Πάφο μας μπροστά.

Τώρα είναι η δική σας στιγμή. Τα λάθη δεν χωράνε.

Φιλικά,
Αμβρόσιος Προδρόμου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ