Ανακάμπτει η αγορά στο παρά πέντε

Ανακάμπτει η αγορά στο παρά πέντε

Ικανοποιητικοί ρυθμοί καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην εμπορική κίνηση της Πάφου ενόψει της μεγάλης γιορτής, προκαλώντας αισθήματα ανακούφισης στους επαγγελματίες της αγοράς.

Εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της Πάφου επεσήμαναν στο philenews ότι η κίνηση έχει παρουσιάσει μια σταθερή αύξηση τα τελευταία 24ωρα, γεγονός που επιτρέπει στους εμπορευόμενους να αισθάνονται πιο άνετα, μετά την πολύ δύσκολη χρονιά που πέρασαν λόγω των έργων στην Πάφο.


Οι επαγγελματίες εκτιμούν ότι η καταβολή του 13ου μισθού, η αλλαγή του καιρού που επέβαλε τις χειμερινές αγορές, καθώς και η μερική παραχώρηση του εμπορικού κέντρου στους διακινούμενους, ήταν βασικά στοιχεία για την αναζωογόνηση του «παζαριού», παραμονές της σπουδαιότερης περιόδου για το εμπόριο στην Κύπρο.
Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών της αγοράς εξέφρασαν επίσης αισιοδοξία ότι διαρκούσης της προόδου των έργων στο εμπορικό κέντρο, ολοένα και περισσότερο θα αυξάνεται πλέον η κίνηση, ώστε σύντομα η αγορά θα επανεύρει τον κεντρικό της ρόλο στην εμπορική δραστηριότητα της Πάφου.

Πηγή: Ντόρα Χριστοδούλου