Ανείπωτη τραγωδία στο δρόμο “καρμανιόλα” Πάφου-Πόλις

Ανείπωτη τραγωδία στο δρόμο “καρμανιόλα” Πάφου-Πόλις

Συγκλονισμός και ανείπωτη θλίψη για ακόμα μια φορά στην κυπριακή κοινωνία με το διπλό θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.

Αρχικά τα πρώτα δυσάρεστα μαντάτα αφορούσαν την η 42χρονη Ευγενία Λουκά, πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, εκ των οποίων τα τρία ανήλικα.


Λίγο αργότερα έχασε την μάχη και ο 31χρονος Γρηγόρης Ανδρέου, ο οποίος μετά το ατύχημα υποβλήθηκε σε εγχείρηση και νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο 31χρονος αφήνει πίσω του 3 ανήλικα παιδιά. Ένα τροχαίο, δύο νεκροί και 7 ορφανά παιδιά.

Πως έγινε η μοιραία σύγκρουση

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου, Ζήνων Ψαθίτη, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε στις 18:40, στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι δύο οχήματα, ένα διπλοκάμπινο, που οδηγούσε ο 31χρονος, και ένα σαλούν όχημα, που οδηγούσε η 42χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η 42χρονη καταγόταν από την κοινότητα Χρυσοχού, ενώ ο 31χρονος από το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς, αλλά διέμενε στην Πάφο.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Πηγή: Offsite