Αντίστροφη μέτρηση με επικρατέστερο τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Αντίστροφη μέτρηση με επικρατέστερο τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Σε τέσσερις Κυριακές ή για την ακρίβεια σε 28 ημέρες έχουμε πρεμιέρα (μπορεί και αυλαία) για τις προεδρικές εκλογές.

Μετά από όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως τις δημοσιότητας ο Νίκος Χριστοδουλίδης δείχνει να περνά με χαρακτηριστική άνεση στον δεύτερο γύρο.


Η δυναμική που απέκτησε ο Νίκος Χριστοδουλίδης έχει πλέον βάλει στην εξίσωση των ψηφοφόρων την “χαμένη ψήφο ” και για αυτό ίσως δούμε ακόμα και εκλογές ενός γύρου.

Εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί και το “come back” του Αντρέα Μαυρογιάννη που φλερτάρει με την δεύτερη θέση με αξιώσεις. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ακόμα και αν περάσει στον δεύτερο γύρο δεν έχουν πλέον απομείνει πολιτικές δυνάμεις να τον στηρίξουν ώστε να κόψει το νήμα πρώτος .

Ο τρίτος της παρέας Αβέρωφ Νεοφύτου έχει κάνει πολύ σοβαρό προεκλογικό τον τελευταίο μήνα. Έχει βγάλει από το οπλοστάσιο τον κομματικό μηχανισμό με αποκορύφωμα την κάθοδο του υπουργικού στην υποβολή υποψηφιότητας του στο συνεδριακό. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου παραμένει σταθερός σε όλες σχεδόν τις δημοσκοπήσεις σε απόσταση αναπνοής μεταξύ 2ης και 3ης θέσεις . Επιτυχία μεγάλη για τον ίδιο είναι να παραμείνει δεύτερος ώστε να έχει λόγο και ρόλο την επόμενη των εκλογών. Ισχύει ότι και για τον Αντρέα Μαυρογιάννη ότι σε σενάριο δεύτερου γύρου δεν έχουν απομείνει κόμματα ή πολιτικές δυνάμεις που θα τον στηρίξουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η επόμενη μέρα των εκλογών θα πρέπει να βελτίωση την καθημερινότητα μας. Με απονομή δικαιοσύνης και χωρίς εταιρείες εκποιήσεων.

Να ακούμε την λέξη ΑΞΙΑ και να πηγαίνει το μυαλό μας στην Ανθρώπινη Τιμή και όχι στα Οικονομικά των Ολίγων.