Αξιολόγηση στοιχείων για την εξυχνίαση της απόπειρας φόνου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου την διερεύνηση της υπόθεσης απόπειρας φόνου που διεπράχθη χθες το βράδυ εις βάρος 26χρονου.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως ο 26χρονος εντοπίστηκε τραυματισμένος χθες τη νύχτα μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία.


Ακολούθως είπε διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία .

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή τον 26χρονο εξέτασε ιατροδικαστής και διαπιστώθηκε ότι το σοβαρότερο του τραύμα προκλήθηκε από την χρήση πυροβόλου όπλου.

Φάνηκε επίσης πως κατά τον τραυματισμό του 26χρονου υπήρχε συμπλοκή στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως η σκηνή αποκλείστηκε έγιναν έρευνες παραλείφθηκαν αρκετά τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Έχουν εξασφαλιστεί επίσης -όπως είπε- κάποια στοιχεία τα οποία αξιολογούνται για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ανέφερε πως ο 26χρονος είπε στην Αστυνομία ότι « βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, υπήρχε συμπλοκή και κάποια πρόσωπα του επιτέθηκαν».

Ο 26χρονος ισχυρίστηκε επίσης -όπως είπε- ότι περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο με προορισμό άλλο σημείο και διαπίστωσε ότι υπήρχε συμπλοκή όπου μερικά πρόσωπα του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς και τον ιατροδικαστή, ο 26χρονος φέρει ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο σώμα του και άλλα τραύματα στο πρόσωπο.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)