Απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας η Πάφος FC – Μπορούσε και την νίκη! (VIDEO)

Απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας η Πάφος FC – Μπορούσε και την νίκη! (VIDEO)

Ισόπαλος, χωρίς τέρματα, έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην Δόξα και την Πάφο που διεξήχθη χθες βράδυ στο Μακάρειο στάδιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος. Λίγες οι καλές φάσεις στον αγώνα από τις δυο ομάδες. Καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Κατωκοπιάς ήταν το πλασέ του Χατζηβασίλη στο 71ο λεπτό, ενώ η ομάδα της Πάφου λίγο έλειψε να πάρει τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις με τον Ράκελς αλλά ο Γκεμλς έσωσε.

Ο αγώνας:


Α΄ Ημίχρονο: Πιο επιθετικά μπήκε στον αγώνα η Δόξα ωστόσο δεν κατάφερε ούτε αυτή ούτε η ομάδα της Πάφου να φτιάξουν κάποια καλή φάση στο πρώτα στάδια του αγώνα. Στο 10ολεπτό ένα δυνατό ευθύβολο σουτ του Ζάντερ εκτός περιοχής κατέληξε πάνω από την αντίπαλη εστία. Η Δόξα είχε καλές προϋποθέσεις όταν στο 15΄ ο Ασαμόα έκανε το σουτ εντός περιοχής αλλά την προσπάθεια έκοψαν με τα σώματα τους οι αμυντικοί της Πάφου. Τρία λεπτά αργότερα ένα χαμηλό σουτ του Κάρλος εκτός περιοχής έφυγε λίγο πλάγια από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πέτρου. Στο 32΄ ο Ράκελς έκανε το σουτ εντός περιοχής στο οποίο έπεσε και μάζεψε ο Γκρεμλς. Ένα λεπτό αργότερα η Δόξα βρήκε μια καλή στιγμή. Ο Ζαλτ έκανε το πλασέ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αντίπαλο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 38΄η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανγκούλο κατέληξε στα χέρια του Γκρέμλς.

Β΄ Ημίχρονο: Χωρίς κάποια φάση κύλησαν και τα πρώτα λεπτά στην επανάληψη. Φτάσαμε στο 60΄ για να δούμε τον Μιτρέα να παίρνει τη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ η οποία ωστόσο κατέληξε πάνω από την εστία της Πάφου. Η επόμενη φάση ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με την καλή κεφαλιά του Ράκελς εντός της μικρής περιοχής όπου έπεσε και μάζεψε ο Γκρεμλς. Ένα λεπτό αργότερα, στο 71΄ η Δόξα βρήκε πολύ καλή στιγμή. Ο Χατζηβασίλης πλάσαρε τον Πέτρου αλλά έσωσε με το κεφάλι ο Χολτ πριν η μπάλα πάρει πορεία προς το τέρμα. Στο 73΄ ο Ζίβουλις έκανε τη κεφαλιά μετά από εκτέλεση μακρινού φάουλ, αλλά ο Γκρεμλς ήταν σε ετοιμότητα και μάζεψε. Στο 76ο λεπτό ο Αλεξάντρου βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχής και έκανε ένα καλό, δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε διαγώνια εκτός εστίας. Το παιχνίδι έκλεισε με τη μεγάλη ευκαιρία που βρήκε η Πάφος στο 93΄. Ο Ράκελς έφυγε γρήγορα και πλάσαρε από κοντά τον Γκρεμλς αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας έσωσε σωτήρια.

Κοουτσάρισμα:

Χατζηλούκας (Δόξα): Σε σχηματισμό 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Κύπριος τεχνικός. Ήταν καλύτερη η ομάδα της Κατωκοπιάς, έχοντας την κατοχή με το μέρος τους. Ο τρόπος που επέλεξε να επιτεθεί ήταν με σέντρες και μακρινά σουτ, χωρίς ωστόσο κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Κόπιτς (Πάφος): Με 4-2-3-1 ξεκίνησε τον αγώνα και ο προπονητής της Πάφου. Ήταν σαφείς οι οδηγίες να περιμένουν την αντίπαλη ομάδα στο μισό τους γήπεδο, κοιτάζοντας πρώτα την άμυνά τους. Κατάφεραν τελικά και κράτησαν μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς και πέτυχαν το στόχο τους.

Διακριθέντες:

Ιδιαίτερα κινητικός ήταν στο Α΄ μέρος ο Κάρλος που προσπάθησε με την ταχύτητα και την τεχνική του να φτιάξει φάσεις και να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα.

Απογοητεύσαντες:

Ίσως να περιμέναν περισσότερα οι φίλοι της Πάφου από τον Ράσιτς. Ο Αργεντινός δεν απείλησε καθώς δεν κατάφερε να πάρει τις κατάλληλες θέσεις και να κινηθεί σωστά στην αντίπαλη περιοχή.

Διαιτησία: Σωστός στις υποδείξεις των κίτρινων καρτών του Α΄ μέρους ήταν ο Γιώργος Νικολάου. Χωρίς το μεγάλο λάθος έβγαλε το παιχνίδι.

Ενδεκάδες:

Δόξα (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Κάρλος, Μπατίν (Παπαφώτης83΄), Μπόλιεβιτς, Ασαμόα (Παβλόβ 83΄), Αλεξάνδρου, Ζατλ (Χατζηβασίλης 65΄), Μιτρέα.

Πάφος (Κόπιτς): Πέτρου, Καρώ (Σιρόκ 54΄), Χολτ, Ράσιτς (Κουλς 66΄), Ζάντερ, Φόλπρεχτ, Μπαγκάρντ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο (Παναγιώτου 83΄), Νέμετς, Ράκελς.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες κάρτες: Μουκτάρης, Τίνκου, Μπόλιεβιτς / Φόλπρεχτ, Καρώ

Αποβολές: – / –

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου

Πηγή: 24Sports