Απεβίωσε η πρώην δημοτικός σύμβουλος Πάφου Κατερίνα Χαραλαμπίδου

Απεβίωσε η πρώην δημοτικός σύμβουλος Πάφου Κατερίνα Χαραλαμπίδου

Απεβίωσε χθες βράδυ η πρώην δημοτικός σύμβουλος Πάφου Κατερίνα Χαραλαμπίδου.

Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου, κόρη του πρώην Βουλευτή Πάφου Κυριάκου Παπαδημητρίου και σύζυγος του επιχειρηματία Άκη Χαραλαμπίδη, μητέρα τριών παιδιών έδινε τον τελευταίο χρόνο σκληρή μάχη με τον καρκίνο.


Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου, δραστήριο στέλεχος της τοπικής κοινωνίας της Πάφου, διατέλεσε μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πάφου για δυο συνεχόμενες θητείες από το 2002 μέχρι και το 2011. Η κηδεία της θα τελεσθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Πέμπτη.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σύντομο Βιογραφικό Κατερίνας Χαραλαμπίδου

Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου γεννήθηκε στην Πάφο το 1954 και σπούδασε στο Παρίσι Γαλλική λογοτεχνία και στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης Διακοσμητική στην Ακαδημία «Charpentier». Εγκαταστάθηκε στην Πάφο το 1975 και νυμφεύτηκε τον Άκη Χαραλαμπίδη, επιχειρηματία.

Συμμετείχε σε διάφορους κοινωνικούς και πνευματικούς ομίλους όπως Tolhner, Wheel Club Πάφου, Alliance Françαise Πάφου, Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων.

Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος Νέων Οριζόντων στο Δήμο Πάφου από το Δεκέμβριο του 2001-2011, ενώ υπήρξε ευρωβουλευτής το 2009 και υποψήφια βουλευτής το 2011.

Πηγή: Newsit, Pafospress