Αποστολίδης : Θα ήταν νομική αφέλεια να απασχολούμαι το Ανώτατο Δικαστήριο

Αποστολίδης : Θα ήταν νομική αφέλεια να απασχολούμαι το Ανώτατο Δικαστήριο

Την υπεράσπιση του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα αναλαμβάνουν από σήμερα οι ποινικολόγοι


Γεώργιος Γεωργίου από Λάρνακα , Αθανάσιος Κορφιώτης από Λευκωσία και Κυριάκος Κούσιος επίσης από Λευκωσία ειδικός σε οικονομικά ζητήματα και άλλα με τη συμπαράσταση του δικηγόρου του Αρείου Πάγου Ελλάδος και αδερφού της συζύγου του Δημάρχου Πάφου, Χαράλαμπου Αποστολίδη.

Ο κ. Αποστολίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας δεν θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για ακύρωση της απόφασης του δικαστηρίου για προσωποκράτηση του για δύο λόγους – όπως ανέφερε- ” πρώτον από απόλυτο σεβασμό στην ετυμηγορία της Δικαιοσύνης και δεύτερον γιατί δεν θέλει κανένας να θεωρήσει ότι προσπαθεί να υπεκφύγει και να αφαιθούν οι αστυνομικές αρχές να κάνουν την δουλειά τους όπως αυτές νομίζουν “.

Ο κ. Αποστολίδης δήλωσε ότι θα ήταν νομική αφέλεια να απασχολούμαι το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας με αυτή την ήσσονος σημασίας και από πλευράς ουσιαστικής και από πλευράς νομικής υπόθεση.

Μας είναι αρκετή κατέληξε η αιτιολογία του δικαστηρίου η οποία απέρριψε την μαρτυρία της Αστυνομίας για προσωποκράτηση του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα για οκτώ ημέρες