Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες τα ‘Πότιμα’

Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες τα ‘Πότιμα’

Μετά το διάλογο με την Επαρχιακή Διοίκηση και τον Υπουργό Εσωτερικών και σε συνέχεια της παρουσίασης των επιχειρημάτων του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας σε ό,τι αφορά την παραλία ‘Πότιμα’ στην Κισσόνεργα, έχουν οριστικά αποσυρθεί, μετά από άμεσες οδηγίες του Υπουργού Εσωτερικών, οι κατηγορίες εναντίον του Κ.Σ. Κισσόνεργας, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του προέδρου του κοινοτικού συμβουλίου Γιώργου Στυλιανού.

Σε σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών και την Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου, όπου τέθηκε το θέμα, ζητήθηκε, προστίθεται στην ανακοίνωση, η επίσπευση της διαδικασίας εκμίσθωσης στο Κ.Σ. Κισσόνεργας του τεμαχίου του φοινικόπαρκου στην παραλία ‘Πότιμα’.


Ο Υπουργός- όπως αναφέρεται- δεσμεύτηκε ότι η εκμίσθωση θα προχωρήσει τάχιστα ούτως ώστε με τη νέα τουριστική περίοδο, το αναψυκτήριο στην παραλία ‘Πότιμα’ να λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες άδειες.

Η υπόθεση που έχει αποσυρθεί, είχε οριστεί για εκδίκαση στις 17 Νοεμβρίου 2015.

Η θετική αυτή έκβαση, συνεχίζει στην ανακοίνωση, δίνει ελπίδες οικονομικής ανάκαμψης με την εφαρμογή του οικονομικού πλάνου το οποίο έχει εκπονήσει το κοινοτικό συμβούλιο για την Κισσόνεργα, και το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα έσοδα από την παραλία ΄Πότιμα’.

Ο κ. Στυλιανού ευχαρίστησε τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο για τη θετική και εποικοδομητική στάση που επέδειξε κατά τη σύσκεψη, καθώς επίσης και την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου, για τις άμεσες, επιδέξιες και άκρως αποτελεσματικές της ενέργειες για τον χειρισμό αυτού του τόσο σημαντικού θέματος για το Κ.Σ. Κισσόνεργας.

Είναι πεποίθηση μας ότι με το διάλογο όλα τα θέματα που προκύπτουν μπορούν να επιλυθούν με τρόπο που όλοι να μένουν ικανοποιημένοι, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)