Από 184 χιλιάδες σε 549 χιλιάδες βάση inside information!

Από 184 χιλιάδες σε 549 χιλιάδες βάση inside information!

Κύριοι Δημοτικοί Άρχοντες, η τελευταία απόφαση σας για επέκταση/ανανέωση του συμβολαίου του επιτυχόντα Προσφοροδότη για επίστρωση με πρέμιξ συγκεκριμένων οδών του Δήμου Πάφου, χωρίς την διεξαγωγή νέου διαγωνισμού, από 184 χιλιάδες σε 549 χιλιάδες, μόνο υπερβολική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δυστυχώς η απόφαση σας διαμορφώνει ένα νέο σκηνικό στο οποίο θα διαγωνίζονται οι πολίτες σε όλους τους μελλοντικούς διαγωνισμούς του Δήμου Πάφου. Από τώρα και στο εξής κάθε διαγωνιζόμενος θα αναζητεί εκ των προτέρων την ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ πληροφορία (INSIDE INFORMATION) η οποία θα του δώσει το πλεονέκτημα.


Η πληροφορία αν θα δοθεί χωρίς διαγωνισμό και νέο συμβόλαιο, αποκτά τώρα τεράστια οικονομική αξία. Μια πληροφορία η οποία και ενόψει των Δημοτικών εκλογών του Δεκεμβρίου 2016, χαρίζει και πολιτική δύναμη. Μία ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ πληροφορία η οποία θα είναι στη διάθεση λίγων Εκλελεγμένων.

Η Κίνηση Σωτηρίας της Πάφου ερωτά και αναμένει την απάντηση σας για το πότε το Δημοτικό Συμβούλιο παραχώρησε την έγκριση του για να προχωρήσει η Αναθέτουσα Αρχή στη διαπραγμάτευση με τον Ανάδοχο του πρώτου(184 χιλιάδες ευρώ) συμβολαίου; Κατόπιν ποιού αιτήματος παραχωρήθηκε η έγκριση; Σε ποια συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου διεξήχθη η εξέταση της αίτησης για διαπραγμάτευση;

Ζητούμε επίσης να μάθουμε πότε χρονικά η οποιαδήποτε έγκριση (Αν υπήρξε…) για διαπραγμάτευση είχε κοινοποιηθεί στον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας.

Ένα χρόνο μετά το προεκλογικό πυροτέχνημα ότι θα δημοσιοποιούνται τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, εξακολουθούμε οι πολίτες να ζούμε στο καθεστώς συσκότισης που επιβάλλει η μη ανάρτηση τους στην Ιστοσελίδα του Δήμου Πάφου. Σας καλούμε ως εκ τούτου όπως δημοσιοποιήσετε και τα πρακτικά της συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών (Δημοτικού Συμβουλίου) για να γνωρίζουμε τους παράγοντες οι οποίοι σας εξώθησαν όλους, πλην ενός Δημοτικού Συμβούλου, να απορρίψετε ένα νέο διαγωνισμό συμβολαίου αξίας 365 χιλιάδων ευρώ.

Με εκτίμηση,
Χ”Μιτσής Μιχάλης
Πρόεδρος«ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ»