Αστήρικτες και ακατανόητες οι δηλώσεις του επιτελείου του κου Σιήκκη

Αστήρικτες και ακατανόητες οι δηλώσεις του επιτελείου του κου Σιήκκη

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών, αναμέναμε από τον κο Σιήκκη να μπει σε ένα γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο με βάση το πρόγραμμα που πιθανόν να έχει για τη Γεροσκήπου. Αντ΄αυτού, είδαμε ανακοίνωση του επιτελείου του να ασχολείται με την κομματική ταυτότητα του Δημάρχου κου Παυλίδη.

Η ανακοίνωση αυτή βέβαια, καταδεικνύει αυτό που είναι γνωστό σε όλους: ο κος Παυλίδης παραμένει ανεξάρτητος. Ανεξάρτητος, σεβόμενος απόλυτα τα κόμματα που τον υποστηρίζουν (ΔΗΣΥ,Συμμαχία Πολιτών, Αλληλεγγύη, Οικολόγους) αλλά και που τον υποστήριξαν σε άλλες αναμετρήσεις.


Παραμένει ανεξάρτητος, σεβόμενος και τα κόμματα τα οποία επέλεξαν να μην τον υποστηρίξουν. Πάνω απ’ όλα όμως παραμένει ανεξάρτητος σεβόμενος τον κάθε δημότη και την κάθε δημότισσα της Γεροσκήπου, χωρίς να τους ξεχωρίζει με βάση την κομματική τους τοποθέτηση. Σέβεται και τιμά της αποφάσεις των κομμάτων, χωρίς να τα θεωρεί χώρους που μπορούν να τύχουν «εκμετάλλευσης», όπως αναφέρει το επιτελείο του κου Σιήκκη, το οποίο φαίνεται να μην αποδίδει στα κόμματα την ωριμότητα και την κρίση που πρέπει. Η Γεροσκήπου δεν έχει ανάγκη από τεχνητές οξύνσεις, οι οποίες δείχνουν μάλιστα έλλειψη οράματος και προγράμματος. Η Γεροσκήπου έχει ανάγκη από όραμα, από συνέχεια ανάπτυξης και προόδου.

Όσον αφορά στα περί κατάργησης Δήμου κλπ., τους καλούμε και πάλι να διαβάσουν προσεκτικά την προηγούμενη ανακοίνωσή μας. Προφανώς διέλαθε της προσοχής τους.

Σαν επιτελείο του Δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη, επιλέγουμε πλέον ,συνειδητά, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την επαναδιεκδίκηση του Δήμου, να μην ασχοληθούμε ξανά με τις ακατανόητες και αστήρικτες δηλώσεις του επιτελείου του κου Σιήκκη. Όταν εκφραστούν θέσεις, απόψεις, σχέδια και προτάσεις τότε θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε δημιουργικά για το Δήμο μας.

Εκλογικό Επιτελείο του Δημάρχου κου Μιχάλη Παυλίδη