Ασφαλτοστρώνονται οι δρόμοι της Πάφου

Ασφαλτοστρώνονται οι δρόμοι της Πάφου

Στην άμεση αποκατάσταση σημαντικού μέρους του οδικού δικτύου της πόλης προχωρεί ο Δήμος Πάφου.

Χθες, ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε τα συμβόλαια με την επιτυχούσα στο σχετικό διαγωνισμό εταιρεία Fap Constructions για την εκτέλεση της πρώτης φάσης του έργου, συνολικού μήκους τριών περίπου χιλιομέτρων.


Οι εργασίες, όπως αναφέρθηκε, θα αρχίσουν άμεσα και θα περιλαμβάνουν τους εξής δρόμους: Χριστόδουλου Σώζου, Παναγιώτη Τουμάζου, Ανθυπολοχαγού Γεώργιου Μ. Σάββα, μέρος της λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη, μέρος της λεωφόρου Αριστοτέλη Σάββα και μέρος της λεωφόρου Αναβαργού.

Το κόστος του έργου ανέρχεται στις 250 χιλιάδες ευρώ και οι εργασίες αναμένεται να αποπερατωθούν έως το τέλος του έτους ή αρχές του επόμενου.

Μιλώντας κατά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Δήμαρχος Πάφου σημείωσε ότι βασική επιδίωξη της Τοπικής Αρχής είναι η εξεύρεση πρόσθετων ποσών από αδιάθετα κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους, ώστε να ασφαλτοστρωθούν ακόμη περισσότεροι δρόμοι και ζήτησε από τον εργολάβο να ακολουθήσει πιστά τους όρους του διαγωνισμού προκειμένου να γίνει σωστή και ποιοτική δουλειά στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμος Πάφου, τόνισε ο κ. Φαίδωνος, θα διενεργεί αυστηρότατους ελέγχους και θα λάβει όλα τα μέτρα για να διασφαλίσει την πλήρη και πιστή εφαρμογή του συμβολαίου.