Αυστηρότερα τα μέτρα πλέον στο Νοσοκομείο Πάφου

Αυστηρότερα τα μέτρα πλέον στο Νοσοκομείο Πάφου

Αυστηρότερα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού λαμβάνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στην επαρχία Πάφου που αφορά 64χρονο οδηγό ταξί. Παρά τις οδηγίες, πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν σήμερα το κρατικό νοσηλευτήριο.

Επί ποδός βρίσκονται ιατροί και νοσηλευτές στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών ενώ λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού ανέφερε ο διευθυντής του κρατικού νοσηλευτηρίου Σπύρος Γεωργίου.


Ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Μετά την εμφάνιση κρούσματος στην επαρχία Πάφου που αφορά 64χρονο οδηγό ταξί ή διεύθυνση του Νοσοκομείου εφαρμόζει αυστηρότερα μέτρα ία περιορισμό της εξάπλωσης του ιού».

«Παρά τις οδηγίες για αποφυγή άσκοπων επισκέψεων στο νοσοκομείο Πάφου, εντούτοις αρκετοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν και σήμερα τα εξωτερικά ιατρεία», πρόσθεσε ο κ. Γεωργίου.

Αυστηρά μέτρα για προστασία κυρίως των ασθενών λαμβάνονται και στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης του νοσοκομείου.
Οι νεφροπαθείς πριν την είσοδο τους στη μονάδα, υποβάλλονται σε μέτρηση θερμοκρασίας ενώ απαγορεύεται η είσοδος σε άλλους ασθενείς και επισκέπτες.

Πηγή: Ant1