Αυτοί είναι οι 11 υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Επαρχία Πάφου

Αυτοί είναι οι 11 υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Επαρχία Πάφου

Υποβάλλουν σήμερα τις υποψηφιότητες τους στο Γραφείο της Εφόρου Εκλογής της Επάρχου Πάφου Μαίρη Λάμπρου οι 11 υποψήφιοι Δήμαρχοι για τους τέσσερις Δήμους της Επαρχίας Πάφου.

Στο μεγαλύτερο Δήμο της Επαρχίας, στο Δήμο Πάφου, δύο είναι οι διεκδικητές μετά την απόσυρση του αντιδημάρχου Πάφου Μάκη Ρουσή , οι Άκης Χρυσόμηλος και Φαίδωνας Φαίδωνος.


Τον Φαίδωνα Φαίδωνος υποστηρίζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός και το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία πολιτών, ενώ τον Άκη Χρυσόμηλο το ΑΚΕΛ, η ΕΔΕΚ, το ΔΗΚΟ και η Συμμαχία Πολιτών.

Στο δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Επαρχίας Πάφου, στο Δήμο Γεροσκήπου τρεις είναι οι υποψήφιοι, ο Μιχάλης Παυλίδης που υποστηρίζεται από το Δημοκρατικό Συναγερμό, τη Συμμαχία Πολιτών, τους Οικολόγους και την Αλληλεγγύη, ο Γιαννάκης Μαλλουρίδης, που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ και ο Ανδρέας Σιήκκης, που υποστηρίζεται από την ΕΔΕΚ.

Για το Δήμο Πέγειας υποψηφιότητα θα υποβάλουν ο νυν Δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης, ο Παντελής Χάρπας που υποστηρίζεται από το Δημοκρατικό Συναγερμό και την Αλληλεγγύη και ο Μαρίνος Λάμπρου, που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ, τη Συμμαχία Πολιτών και τους Οικολόγους.

Στο Δήμο Πόλης Χρυσοχούς το μικρότερο σε αριθμό ψηφοφόρων Δήμο, υποψηφιότητα θα υποβάλει ο Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως, που υποστηρίζεται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, το ΑΚΕΛ και τη Συμμαχία Πολιτών, ο Γιώτης Παπαχριστοφή και τέλος ο Σταύρος Ιακωβίδης που υποστηρίζεται από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ. Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει στους ψηφοφόρους της για το Δήμο Πόλης Χρυσοχούς η Αλληλεγγύη, ενώ το Κίνημα Οικολόγων –Συνεργασία Πολιτών δεν έλαβε καμία απόφαση.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκινά στις 09:00 με τον Μιχάλη Παυλίδη, ακολουθεί ο Νεόφυτος Ακουρσιώτης που υποβάλλει την υποψηφιότητα του στις 09:20, στις 09:40 ο Παντελής Χάρπας, στις 10:00 την υποψηφιότητα του υποβάλει ο Άκης Χρυσόμηλος, στις 10:20 ο Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως, στις 10:40 ο Ανδρέας Σιήκκης, στις 11:00 ο Φαίδωνας Φαίδωνος, στις 11:20 ο Γιαννάκης Μαλλουρίδης, στις 11:40 ο Γιώτης Παπαχριστοφή,στις 12:00 ο Σταύρος Ιακωβίδης και στις 12:15 ο Μαρίνος Λάμπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ